Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cipők

2017.02.16

A BOOST™ technológia nagyobb energia-visszajuttatást biztosít, mint bármelyik más anyagú párnázottság a futóiparban. Egyesíti a puha kényelmet és az energia-visszatérítést elrugaszkodáskor, így tökéletes futóélményt nyújt.
A BOOST™ párnázottság puhább és több energiát juttat vissza, mint a hagyományos EVA.
A kényelmes eddig azt jelentette: puha. Az energia-visszajuttatás eddig azt jelentette: kemény. A futócipők vagy kényelmesek, vagy gyorsak voltak. Az Energy Boost mindkettőt nyújtja.
Könnyű, légáteresztő és úgy tervezték, hogy a lábadhoz alakuljon. Az Energy Boost kényelmet nyújt, anélkül, hogy hátráltatna.

 

adiprene

A cipő sarok alatti részén található. Segíti a futás közben keletkező ütések csillapítását, ezáltal védi a sarkat, kíméli az izületeket.

 

adiprene+
A cipő elülső részén található a lábujjak alatt, amely segíti az elrugaszkodást, a futás gördülékenységét. Helyezkedhet  a láb elülső részének teljes terjedelmében is. (Fullfore foot Adipréne+)


torsion system
Egy pehely könnyű alátámasztás a cipő középső részén, mely segíti a láb elülső és hátsó részének egymástól függetlenül való mozgását.


geofit

A cipő belsejében találhatóak, melyek a  boka rész köré kialakított anatómiailag elhelyezett kis párnácskák. Hő hatására a lábhoz igazodnak, ezáltal növelik a kényelmet és a komfort érzetet.

 

non marking

Cipőtalp-anyag, amely nem hagy nyomot a teremsportok padozatán.

 

adifit

Gyermek cipőknél kivehető talbetét, mely segítségével könnyebben dönthetünk a megfelelő méretről.

 

adituff
Tenisz cipőknél és kézilabda cipőknél jellemző. Kopásálló anyag, amely az oldalmozgásoknál segíti a cipőfelsőrész nagy igénybevételének tartósságát.


formotion

Különálló sarokrész, mely egyenetlen talajra érkezéskor elmozdul, így a láb nem csavarodik, nem sérül. Növeli a stabilitást és a kényelem érzetet.

 

pro-moderator
Az Adidas cipők 2 nagy csoprtra oszthatóak:
1: Cushion a "normál lábtartású" embereknek azaz akiknek természetesen kifelé dől a lábuk.
2: Control a "befelé dőlő" lábú embereknek, akiknek szükségük van egy alátámasztásra, mely a megfelelő irányba dönti a lábat. Ezért készült a ProModerator, amely egy sűrített anyag és a cipő talp belső, középső részén található.

Fontos! ha valakinek nagyon kifelé dől a lába (o lába van) ne válasszon Controlos cipőt ,azaz amiben ProModerator van, hiszen akkor még jobban kifelé fog dőlni a lába!

 

adiwear

Kopásálló anyag. A cipő talpa nagy igénybe vétel ellenére is megőrzi tartósságát.

 

bounce

Az a3 talpat a hagyományos talpak ütközés elleni védőpárnáival alakították ki, miközben a teljesítmény más kulcsfontosságú területein is jelentős funkciókkal rendelkezik: a hideg vagy meleg környezet nem befolyásolja jelentősen a szerkezeti elemek teljesítményét vagy a kényelemérzetet.